مقاله تجزیه به عاملها برای خصوصیات مورفولوژیی درارقام خرما word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تجزیه به عاملها برای خصوصیات مورفولوژیی درارقام خرما word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه به عاملها برای خصوصیات مورفولوژیی درارقام خرما word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تجزیه به عاملها برای خصوصیات مورفولوژیی درارقام خرما word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
خرما یکی ازمحصولات غذاییمههم است اهمیت خرما بهدلیل صادراتی بودن آن ونیز ارزش غذایی بالا و محصولات متعدد و متنوع دیگری استکه از آن بدست می ایند ارزش غذایی خرما قابل مقایسه با انواع خشکبار گوشت گاو و مرغ نان تخم مرغ ماهی وسیب زمینی می باشد اهمیت این محصول از نظر ارزش غذایی به دلیل کالری بسیارزیاد آن است به منظور انجام تجزیه به عاملها از 15 رقم خرمای موجوددرمناطق مختلف ایران به طورتصادفی نمونه برداری صورت گرفت و ده صفت مورفولوژی درآن ها اندازه گیری شد نتایج حاصل از بررسی ضرایب عاملی نشانگر اهمیت صفات وزن ده دانه، بافت میوه وزن میوه طول میوه قطرمیوه شکل میوه طول بذر و قطر بذر درگزینش ژنوتیپ های مطلوب است.