مقاله انگلیسی آلرژی و حساسیت نسبت به شیر با ترجمه فارسی در word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله انگلیسی آلرژی و حساسیت نسبت به شیر با ترجمه فارسی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله انگلیسی آلرژی و حساسیت نسبت به شیر با ترجمه فارسی در word
مقدمه
تعریف آلرژی یا حساسیت
انواع واکنشهای آلرژی و حساسیت
آلرژی و حساسیت نسبت به پروتئین شیر
بروز علائم بالینی آلرژی به شیر
تشخیص حساسیت و آلرژی به شیر
انواع آلرژی زاهای پروتئین شیر
شیر نوزاد
شیر آمینواسیدی
شیر نوزاد سویا
تغییر MA
درمان حرارتی
درمان آنزیمی
پروتئینهای شیر انسان و جایگزینهای آنها
واکنش متقابل پروتئین شیر
مقدمه
شیر انسان مناسبترین غذا برای نوزادان است امّا وقتی تغذیه از سینه ممکن نباشد، دیگر انواع شیر بچه معمولاً به عنوان جایگزینی برای شیر انسان استفاده میشود. این جایگزین میتواند منجر به مشکلات تغذیهای و ایمنولوژی گردد. یکی از آنها حساسیت و آلرژی به پروتئین شیر است. در این زمینه، واژه آلرژی به شیر (MA) متمرکز بر آلرژی ایجاد شده با پروتئینهای شیر گاو است چون MA گاو یکی از شایعترین حساسیتهای غذایی در کودکان است. اگرچه اکثر کودکان با MA تندتر از حد معمول تا 4 سالگی رشد میکنند، امّا برخی تا آخر عمر به این آلرژی ادامه میدهند. ممکن است MA در بزرگسالان شامل اگزما یا واکنشهای حساسیتی فوری رخ دهد. چند تحقیق گروهی در کشورهای مختلف گزارش کردهاند که وقوع MA از 3/0 تا 5/7 درصد بسیار متغیر است. MA در برخی نوزادان پس از هضم مقداری شیر گاو رخ میدهد. در چنین مواردی، آلرژی به شیر گاو و گوسفند و پنیر ساخته شده از آنها نیز شناسایی شده است
تعریف آلرژی یا حساسیت
واژه آلرژی به معنای واکنش غیرعادی یا تغییر یافته میباشد. چنین واکنشی ممکن است وقتی رخ دهد که تماس و برخورد بین یک پروتئین بیگانه، « آلرژیزا» و بافتهای بدن که به آن حساس هستند، وجود داشته باشد. ممکن است آلرژی را با تماس مستقیم با پوست یا غشاء مخاطی یا از طریق جریان خون پس از جذب به بافتها برسد
انواع واکنشهای آلرژی و حساسیت
واکنشهای آلرژی به دو نوع طبقهبندی شدهاند: ـ نوع واکنش فوری که در آن بروز حساسیت طی ساعات تماس بیمار با ماده آلرژیزا و اغلب ظرف چند ثانیه یا دقیقه رخ میدهد. در این نوع حساسیت، آزمایشات پوستی تقریباً همیشه مثبت هستند. ـ نوع واکنش تأخیری که در آن ممکن نیست بروز آلرژی تا ساعتها یا حتی 2 یا 3 روز رخ دهد. در این نوع، آزمایشات پوستی معمولاً منفی هستند
آلرژی و حساسیت نسبت به پروتئین شیر
MA از لحاظ بالینی یک واکنش ایمنشناسی نابهنجار و غیرعادی نسبت به پروتئینهای شیر است که ممکن است به دلیل تقابل بین یک یا چند پروتئین شیر و یک یا چند مکانیزم ایمنی باشد و منجر به واکنشهای فوری ایموگلوبین به واسطه (Ig)E میگردد. از سوی دیگر، واکنشهایی که شامل سیستم ایمنی نیستند، حساسیت به پروتئین شیر (MPI) نامیده میشوند. MPI یک آنتیبادی غیر IgE تولید میکند و در تستهای آلرژی خون شناسایی نمیشود. در ضمن علائم بسیار مشابه علائم MAایجاد میکند امّا میتواند شامل خون یا مخاط در مدفوع نیز باشد