برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 مقاله پرورش و پرواربندی دام در word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پرورش و پرواربندی دام در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله پرورش و پرواربندی دام در word

مقدمه :  
مشخصات کلی روشها ی مختلف تولید گوشت گاو :  
اهداف عملکرد دامها در روشهای مختلف پرواربندی و تولید گوشت گاو :  
عوامل اصلی رشد شامل عوامل درونی و عوامل بیرونی می باشد  
اثر تغذیه در رشد :  
اثر تغذیه در دوران جنینی :  
اثر تغذیه در رشد اعضا :  
الف)حجم و مقدار بافت :  
ب) باروری :  
ج) اثرتغذیه درحد رشد  :  
نتایج عملی حاصل از بررسی منحنی نمو  
پیشرسی در گاوهای گوشتی  
اقدامات بهداشتی قبل و بعد از شروع پرواربندی :  
زئولیت :  
آزمایش استفاده از زئولیت در تغذیه گوساله های پرواری :  
مقدمه :  
نتیجه آزمایش :  
مواد و روش ها :  
نتیجه کلی :  
منابع :  

بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله پرورش و پرواربندی دام در word

         شماع،م،(1364).پرورش گاو گوشتی،انتشارات مرکز نشر دانشگاه ، شماره  213/ 636 ، تهران 206صفحه

         خادم،ع،ا.و م . هاشمی،(1376).پرواربندی گاو و گوساله (تولید گوشت گاو). انتشارات فرهنگ جامع ، شماره 21/636 ، تهران 240 صفحه

         خالداری ، م.،(1384). اصول پرورش گوسفند و بز، چاپ دوم ، انتشارات جهاد دانشگاهی ، شماره 308/ 636،تهران 510 صفحه

         نیکخواه،ع.و م،ع.جعفری.و پ.جامعی،1377 اثر تعادل کاتیون – آنیون جیره بر توان پرواری ، خصوصات لاشه و استخوان گوساله های نر هلشتاین.مجله علوم کشاورزی ایران ، جلد 29 ، شماره (4):823 –

         نیکخواه،ع.وغ،ع.نهضتی.و م ،ح .وکیلی 1378استفاده از زئولیت در تغذیه گوساله های پرواری .مجله پژوهش و سازندگی ، شماره 43: 55 –

مقدمه

در جامعه امروز نیاز به گوشت قرمز با توجه به نیاز انسان و شهر نشینی و همچنین رشد جمعیت جهان  یک مسئله انکار ناپذیر است  . با توجه به اینکه کشور ما از نظر تولید این محصول در سطح ضعیف می باشد ، می توان با استفاده از  علم و به کار بستن آن با عمل تولید را به سطح خودکفایی و صادرات رساند

تعریف پروار بندی

عبارت است از تغذیه متعادل دام برای تامین سرعت رشد کافی در مدت زمان مشخص برای رسیدن به وزن معین  که در اصطلاح همان تولید گوشت برای رفع نیازها می باشد

اهمیت پرواربندی دارای دو جنبه می باشد

1 – پروار بندی صنعتی

2 – پرواربندی سنتی

در پرواربندی صنعتی دامهای نر جوان مورد  پروار قرار می گیرند که با توجه به اینکه در سن و وزن مناسب کشتار می شوند باعث افزایش عملکرد می شود

اما پروار بندی سنتی خود بر دو نوع می باشد

الف)  کشتار بره ها و گوساله های کم سن و سال ، که این کار توصیه نمی شود

ب  ) پروار دامهای حذفی + ماده های غیر جایگزین ، که این روش نیز به خاطر اینکه فقط ذخیره چربی می باشد و باعث اتلاف منابع بی جهت می شود توصیه نمی شود

مزایای پرواربندی به شرح زیر می باشد

1        مزایای اقتصادی و اجتماعی نظیر ایجاد فرصت شغلی ، کسب درآمدو تامین گوشت برای مصارف خانگی

2       استفاده از حد اکثر ظرفیت تولید گوشت دام (افزایش تولید در واحد سطح )

3       افزایش مرغوبیت گوشت

4       برگشت سریع سرمایه

5       کمک به حفظ مراتع

دلایل انتخاب حیوانات نرجوان برای پرواربندی نسبت به حیوانات پیر و ماده موارد زیر می باشد

1        ضریب تبدیل غذایی پایین

2       سرعت رشد بالا

3       افزایش وزن به صورت ذخیره پروتئین (عضله و ماهیچه )

4       بازار پسندی بالای گوشت

5       ارزش ریالی بیشتر

شرایط موفقیت در پرواربندی رعایت مواردی که در زیر گفته شده است می باشد

1        امنیت

2       جایگاه و فضای مورد نیاز برای دام

3       خرید خوراک در زمان مناسب

4       خرید دام در مناسبترین اوقات سال

5       محل مناسب خرید دام

6       طول مدت پرواربندی و تعداد دوره های پرواری در یکسال

7       روش فروش دامهای پرواری

8       انتخاب نژاد مناسب

انواع دامهایی که پروار می شو ند شامل

گاو  که خود بر سه نوع ، نژادهای گوشتی ، نژادهای گوشتی شیری ( آمیخته ) و نژادهای شیری می باشد

•          گوسفند

•          بز

•          خوک

•          شتر

•          گاو میش

انواع گوساله های پرواربندی شده در ایران شامل

 1- گوساله های بومی

2- گوساله های دورگ

3- گوساله های اصیل شیری

 برای نحوه برآورد احتیاجات از جداول به صورت زیر عمل می کنیم

 گوساله های بومی :               نژاد های کوچک جثه شیری

گوساله های دورگ  :             نژاد های متوسط جثه شیری

گوساله های اصیل   :             نژاد های بزرگ جثه

 روش دیگر به صورت زیر می باشد

 وزن دام                             افزایش وزن

Kg 400                             gr 600   :                   بومی

Kg 400                            gr 700    :                  دورگ

Kg 400                            gr 800    :                  اصیل

عوامل اصلی رشد شامل عوامل درونی و عوامل بیرونی می باشد

که عوامل درونی شامل : خواص ارثی وخصوصیات اعضای داخلی بدن(غدد اندوکرین مثل هیپوفیز،تیروئید،تیموس،فوق کلیوی ، تخمدان و بیضه) می باشد .قابل ذکر است که عامل درونی به نوع و مقدار غذا بستگی ندارد . اما عوامل بیرونی متکی به غذا و روش نگهداری است

توجه نمایید که تکامل اسکلت و رشد استخوان کاملاً به تغذیه وابسته نیست

 در فقر غذایی (کمتر از احتیاجات نگهداری) ، رشد استخوان تا 6 ماه متوقف نمی شود  اما رشد عضلات متوقف می شود

اثر تغذیه در رشد


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید