برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طراحی، شبیه سازی فرایند کشش و اطوکشی مخزن CNG به کمک المان محدود و بهینه سازی پارامترهای قالب به کمک روش های آماری word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی، شبیه سازی فرایند کشش و اطوکشی مخزن CNG به کمک المان محدود و بهینه سازی پارامترهای قالب به کمک روش های آماری word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، شبیه سازی فرایند کشش و اطوکشی مخزن CNG به کمک المان محدود و بهینه سازی پارامترهای قالب به کمک روش های آماری word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی، شبیه سازی فرایند کشش و اطوکشی مخزن CNG به کمک المان محدود و بهینه سازی پارامترهای قالب به کمک روش های آماری word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی CNG

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

مهدی نقدی یان – کارشناس ارشد مهندسی مکانیک مهندسی خودرو طراحی سازه و بدنه خودرو-دانش
امید نیک فرجام – کارشناس ارشد مهندسی مکانیک مهندسی خودرو طراحی سازه و بدنه خودرو-دانش
فریدون آدین – کارشناس مهندسی مکانیک حرارت و سیالات-دانشگاه امام حسین(ع)

چکیده:

در این مقاله طراحی و بررسی قالب کشش و اطوکشی مخزن CNG مورد بررسی قرار گرفته شده است. روش تولید این قطعه بدین صورت است که ابتدا توسط عملیات ریخته گری یک بیلت اولیه تولید می شود که یک مخزن با ارتفاع کم و ضخامت بالا نسبت به قطعه نهایی می باشد. سپس با استفاده از عملیات اطوکشی از ضخامت آن کاسته و بر ارتفاع آن افزوده می شود. در کلیه مراحل طراحی قالب کشش و اطوکشی از نمودارFLD برای بررسی احتمال پارگی در ورقاستفاده شده و با استفاده از نرم افزارABAQUS هر مرحله از فرایند از نظر احتمال پارگی، میزان نازک شدگی و نیروی مورد نیاز برای شکل دهی مورد بررسی قرار گرفته است. در نهایت برای کاهش میزان نیروی مورد نیاز مراحل اطوکشی ( بدلیل محدودیت در کورس و نیروی پرس های موجود ) از روش طراحی آزمایشات(DOE) و شبیه سازی المانمحدود برای انتخاب مقدار بهینه پارامترهای اصلی قالب اطوکشی نظیر زاویه ورودی قطعه، شعاع قالب، ارتفاع قسمت استوانه ای قالب و ; استفاده شد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید