مقاله تاثیر عوامل مختلف بر تولید آنزیم تانناز از قارچPenicillium EZدرZH390 روی سوبسترای انتخابی در محیط غوطه وری word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر عوامل مختلف بر تولید آنزیم تانناز از قارچPenicillium EZدرZH390 روی سوبسترای انتخابی در محیط غوطه وری word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عوامل مختلف بر تولید آنزیم تانناز از قارچPenicillium EZدرZH390 روی سوبسترای انتخابی در محیط غوطه وری word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر عوامل مختلف بر تولید آنزیم تانناز از قارچPenicillium EZدرZH390 روی سوبسترای انتخابی در محیط غوطه وری word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 3
نویسنده(ها):
نادیا اوراز – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم وصنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
زهره حمیدی اصفهانی – عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
اسماعیل زکی پورملک آبادی – عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی تجن، قائم شهر
چکیده:
سوبستراهای اولیه برای رشد قارچPenicillium EZ-ZH 390 و تولید آنزیم تانناز از ضایعات باغات جمع آوری شد که شامل پوست سبز گردو، پوست سبز بادام، پوست سبز پسته و تفاله ی چای خشک شده بود. پس ازاندازه گیری میزان فعالیت آنزیم و ترکیبات شیمیایی پوست سبز گردو به عنوان بهترین سوبسترا انتخاب شد. اثر نیتروژن، فسفر، املاح دیگر(پتاسیم، آهن، منیزیم، سولفور، کلر)، زمان گرمخانه گذاری، دور همزدن و دمای گرمخانه گذاری برمیزان تولید آنزیم تانناز بررسی شد. نتایج حاکی از این است که به ترتیب.دور همزدن، میزان املاح، دما، میزان فسفر و تلقیح بیشترین تاثیر را بر فعالیت آنزیم دارد. بهرحال افزایش املاح و فسفر تاثیر منفی بر تولید آنزیم تانناز گذاشت که نشان دهنده کافی بودن این مواد در پوست گردو می باشد. بیشترین میزان تولید آنزیم تانناز با این روش 3/64u/ml بود.