مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف اسانسهای آویشن و پونه کوهی بر شاخصهای آنتیاکسیدانی و پروفایل لیپید در سرم جوجه های گوشتی word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف اسانسهای آویشن و پونه کوهی بر شاخصهای آنتیاکسیدانی و پروفایل لیپید در سرم جوجه های گوشتی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف اسانسهای آویشن و پونه کوهی بر شاخصهای آنتیاکسیدانی و پروفایل لیپید در سرم جوجه های گوشتی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف اسانسهای آویشن و پونه کوهی بر شاخصهای آنتیاکسیدانی و پروفایل لیپید در سرم جوجه های گوشتی word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
مینا رئیسی – دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه
علیرضا صفامهر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه
صابر خدایی آشان – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه
رامین حبیبی – دانشجوی دکتری تغذیه دام دانشگاه زابل
چکیده:
هدف از انجام این پژوهش ارزیابی اثرات سطوح مختلف اسانس های آویشن و پونه کوهی بر شاخص های آنتی اکسیدانی و پروفایل لیپید در جوجه های گوشتی بود. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از جیره ذرت- سویا به عنوان شاهد، جیره حاوی 200 قسمت در میلیون ویتامین E به عنوان شاهد مثبت و جیره های حاوی 200 و 400 قسمت در میلیون از اسانس های آویشن و پونه کوهی. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که افزودن اسانس های آویشن و پونه کوهی به جیره باعث بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی و کاهش سطح کلسترول و LDL در سرم جوجه های گوشتی شده و می توانند جایگزینی برای آنتی اکسیدان های مصنوعی در جیره طیور گردند.