مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی مرزه بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی مرزه بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی مرزه بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی مرزه بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی word :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
تعداد صفحات: 3
نویسنده(ها):
مهراب نوبخت – دانش آموخته ی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه
علی نوبخت – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه
علیرضا صفاهیه – دانشیار دانشگاه واحدم راغه
چکیده:
این آزمایش به منظور ارزیابی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی مرزه بر عملکرد و صفات لاشه ی جوج ههای گوشتی انجام گردید. دراین آزمایش تعداد 225 قطعه جوجه ی گوشتی سوی هی راس- 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 3 تکرار (هر تکرار دارای15 قطعه جوجه) از سن 1 تا 42 روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. گروه های آزمایشی شامل 1) شاهد (بدون استفاده از گیاه داروییمرزه)، 2) حاوی 5/ 0 درصد مرزه 3) حاوی 1 در صد مرزه 4) حاوی 5/ 1 در صد مرزه و 5) حاوی 2 درصد مرزه بودند. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی مرزه دارای اثرات معنی داری بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتیمی باشد ( 05 / p<0 ). بر این اساس، بالاترین مقدار خوراک مصرفی روزانه ( 86 / 94 گرم) در گروه آزمایشی 5 و بالاترین درصد سنگدان( 3/22 ) با استفاده از جیر هی شاهد حاصل گردید