برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر جایگزینی مخمر نانوایی(Saccharomyces cervisiae) با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان و تاثیر آن بر پارامترهای رشد و آنالیز لاشه word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر جایگزینی مخمر نانوایی(Saccharomyces cervisiae) با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان و تاثیر آن بر پارامترهای رشد و آنالیز لاشه word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر جایگزینی مخمر نانوایی(Saccharomyces cervisiae) با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان و تاثیر آن بر پارامترهای رشد و آنالیز لاشه word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر جایگزینی مخمر نانوایی(Saccharomyces cervisiae) با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان و تاثیر آن بر پارامترهای رشد و آنالیز لاشه word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
یوسف برخورداری – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

چکیده:
این مطالعه با هدف بررسی تاثیر سطوح مختلف جایگزینی پودر ماهی با مخمر بر عملکرد رشد و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان و مشخص نمودن بهترین درصد جایگزینی بمنظور رشد بیشتر مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش بصورت طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار (15،10،5،0 و 20 درصد) و 3 تکرار انجام شد . غذای مصرفی روزانه بر اساس 2 درصد توده زنده هر استخر ، دو مرتبه در روز و بیوماس حوضچه ها هر 14 روز یکبار طی عمل زیست سنجی تعیین و شاخص های رشد محاسبه گردید . نتایج حاصل نشان داد با افزایش سطح جایگزینی از 5 به 20 درصد ، شاخص های رشد شامل افزایش وزن بدن، میزان غذای مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه و شاخص قیمت بهبود یافتند و بین تیمار شاهد (سطح صفر درصد) و تیمار 5 (20 درصد) از نظر همه عوامل رشد تفاوت معنی دار بوده است. ولی بین تیمار (15 درصد) و تیمار (20درصد) فقط از نظر میزان کارایی پروتئین و شاخص قیمت تفاوت معنی دار بوده است و در بقیه تیمارها تفاوت معناداری مشاهده نشده است.P<0/05 نتایج این تحقیق نشان داد که سطوح مخمر بالاتر و پودر ماهی پایینتر تا سطح 20 درصد جایگزینی بدون اینکه اثر منفی روی ترکیب بدن داشته باشد، بهترین حالت را از نظر عملکرد رشد ایجاد می کند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید