مقاله بررسی تاثیر خشکسالی بر تغییرات کمی و کیفی کاربردیی کشاورزی:مطاله موردی شهرستان فلاورجان word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر خشکسالی بر تغییرات کمی و کیفی کاربردیی کشاورزی:مطاله موردی شهرستان فلاورجان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر خشکسالی بر تغییرات کمی و کیفی کاربردیی کشاورزی:مطاله موردی شهرستان فلاورجان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر خشکسالی بر تغییرات کمی و کیفی کاربردیی کشاورزی:مطاله موردی شهرستان فلاورجان word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی دانشجویی مرتع، آبخیز و بیابان
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
علی عسگریان – دانشجوی کارشناسی ارشد منابع طبیعی-محیط زیست ، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
نازیلا دانشور – دانشجوی کارشناسی ارشد منابع طبیعی -محیط زیست ،پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
بهمن جباریان امیری – استادیار گروه محیط زیست ، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده:
مدیریت منابع غذایی برای هر ملتی مهم است و تجزیه و تحلیل داده های سنجش از دور از مهمترین ابزارها برای نیل به اهداف بخصوص در زمان بروز پدیده ی خشکسالی می باشد.تحقیق حاضر نیز در این راستا به بررسی اثر خشکسالی بر تغییرات کمی و کیفی کاربردی کشاورزی در شهرستان فلاورجان پرداخته است.به منظور برای بررسی تغییرات کمی اثر خشکسالی،پس از تهیه نقشه ی کاربری سرزمین با استفاده از تصاویر چند زمانه ی لندست در سالهای 1377 وتا 1389 میزان تغییر کاربری کشاورزی به اراضی رها شده و به منظور بررسی تغییرات کیفی کاربری کشاورزی از تحلیل آمارهای توصیفی NDVI مربوط به این کاربری و همچنین مساحت طبقات این شاخص گیاهی در مقطع زمانی 12 سال استفاده شد.بر اساس نتایج این تحقیق،میزان تغییر کاربری کشاورزی به پوشش بایر بالغ بر 4000 هکتار و میانگین تغییرات شاخص NDVI در اراضی کشاورزی به میزان 0/21 کاهش یافته است.نتایج حاصله حاکی از پتانسیل تغییر اقلیم و بروز خشکسالی های دوره ای در از دست دهی اراضی کشاورزی و تهدیدی برای امنیت غذایی کشور ها است.