مقاله بررسی تاثیر دگرآسیب گیاه دارویی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر برخی صفات جوانه زنی و رشد اولیه جودره (Hordeum spontaneum) و گندم word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دگرآسیب گیاه دارویی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر برخی صفات جوانه زنی و رشد اولیه جودره (Hordeum spontaneum) و گندم word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دگرآسیب گیاه دارویی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر برخی صفات جوانه زنی و رشد اولیه جودره (Hordeum spontaneum) و گندم word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دگرآسیب گیاه دارویی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر برخی صفات جوانه زنی و رشد اولیه جودره (Hordeum spontaneum) و گندم word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
اصغر محمد نژاد – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان
سید احمد حسینی – استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان
چکیده:
آلودگی های زیست محیطی و ایجاد مقاومت در علف های هرز نسبت به علفکش ها، توجه پژوهشگران را به روش های کنترل بیولوژیک علف های هرز، مانند علفکش های طبیعی جلب کرده است. جودره یکی از علف های هرز مهم گندم زمستانه در ایران است. به منظور بررسی اثرات دگرآسیب غلظت های عصاره ی آبی رزماری (شاهد، 5، 10، 20، 40 و 60 درصد) بر جوانه زنی، رشد ریشه چه و ساقه چه (گندم و جودره)، آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملأ تصادفی با 3 تکرار انجام گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که اثر غلظت عصاره ی آبی رزماری بر درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه، وزن خشک ساقه چه و ریشه چه (گندم و جودره) معنی دار بود. و با افزایش غلظت عصاره ی آبی اثر بازدارنده آن بر گیاهان تحت تیمار بیشتر بود. کاربرد غلظت های بالاتر از 10 درصد موجب کاهش بیشتر طول و وزن ساقه چه و ریشه چه جودره نسبت به گندم شد. جودره واکنش بیشتری به عصارهرزماری نشان داد.