برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی عددی و آزمایشگاهی میدان جریان متلاطم در بین دو ریپل در کف کانال روباز word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عددی و آزمایشگاهی میدان جریان متلاطم در بین دو ریپل در کف کانال روباز word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عددی و آزمایشگاهی میدان جریان متلاطم در بین دو ریپل در کف کانال روباز word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عددی و آزمایشگاهی میدان جریان متلاطم در بین دو ریپل در کف کانال روباز word :

مقاله بررسی عددی و آزمایشگاهی میدان جریان متلاطم در بین دو ریپل در کف کانال روباز word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1387 در دانشکده فنی دانشگاه تبریز از صفحه 63 تا 68 منتشر شده است.
نام: بررسی عددی و آزمایشگاهی میدان جریان متلاطم در بین دو ریپل در کف کانال روباز
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ریپل
مقاله جریان متلاطم
مقاله اندازه گیری میدان سرعت
مقاله مدل های تلاطمی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: نبوی سیدهدایت اله
جناب آقای / سرکار خانم: کشاورزی علیرضا
جناب آقای / سرکار خانم: کاظم زاده پارسی محمدجواد
جناب آقای / سرکار خانم: سیستانی بهرنگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله میدان جریان متلاطم در بین دو ریپل به صورت عددی و آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق از دستگاه سرعت سنج سه بعدی اولتراسونیک Micro-ADV جهت اندازه گیری میدان سرعت در اطراف و روی ریپل ها استفاده شد. برای این منظور سرعت سیال در 128 نقطه بر روی یک شبکه منظم، به صورت سه بعدی اندازه گیری شد. پس از اندازه گیری سرعت، برای رسم خطوط جریان و مشخص کردن ناحیه جداشدگی از روش ردیابی خطوط جریان (Stream tracing) استفاده شد. علاوه بر آن میدان جریان متلاطم توسط روش حجم محدود با استفاده از چهار مدل اغتشاشی Standard k-e، RNG k-e، Standard k-e، SST k-e به کمک نرم افزار Fluent محاسبه گردید. نتایج نشان داد که مدل های تلاطمی Standard k-e، RNG k-e از هم خوانی بهتری نسبت به دیگر مدل های تلاطمی با نتایج آزمایشگاهی برخوردار است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید