مقاله مدلی نوین در متدولوژی شناسائی عوامل حیاتی موفقیت در پروژه های فناوری اطلاعات مطالعه موردی : پروژه ” کارت سوخت” word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدلی نوین در متدولوژی شناسائی عوامل حیاتی موفقیت در پروژه های فناوری اطلاعات مطالعه موردی : پروژه ” کارت سوخت” word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلی نوین در متدولوژی شناسائی عوامل حیاتی موفقیت در پروژه های فناوری اطلاعات مطالعه موردی : پروژه ” کارت سوخت” word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدلی نوین در متدولوژی شناسائی عوامل حیاتی موفقیت در پروژه های فناوری اطلاعات مطالعه موردی : پروژه ” کارت سوخت” word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک پروژه ها
تعداد صفحات: 12
نویسنده(ها):
علی عظیمی – کارشناس شرکت صا ایران ( شیراز ) ؛ دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی IT دانشگاه ش
فریبرز سبحان منش – استادیار دانشگاه شیراز ؛ دکترای مهندسی برق ؛ الکترونیک از دانشگاه نی
چکیده:
بطورکلی شناسائی " عوامل حیاتی موفقیت " (CSFs) به منظور جلوگیری از بروز مشکلات غیرمنتظره و کاهش ریسک شکست در حین اجرای پروژه ضروری است . بدلیل ماهیت فناوری اطلاعات (IT) ، شناسائی این عوامل حیاتی از اهمیت بیشتری برخوردار گردیده است . بر اساس مطالعات صورت گرفته و تجارب موجود، شناسائی این عوامل که می توانند در حوزه های مختلف و گوناگون تکنولوژیکی، سرمایه ای، تولیدی، سیاسی، قانونی و ; قرار داشته باشند، موجب تمرکز و کنترل بهتر و افزایش شانس موفقیت مدیران پروژه می گردد . ازآنجائیکه عوامل حیاتی موفقیت ایجاد نمی شوند، باید آنها را در هر پروژه بطور جداگانه شناسائی و استخراج نمود . از اینرو بکارگیری یک متدولوژی مناسب و قابل اطمینان در فرایند شناسائی و معرفی این عوامل حیاتی دارای اهمیت میباشد . در این تحقیق، بر اساس توسعه مدل موسوم به "Rockart’s CSFs analysis process" ، یک مدل جدید و کارآمد شناسائی و استخراج عوامل حیاتی موفقیت بمنظور اجرای موفقیت آمیز پروژه های فناوری اطلاعات ارائه میگردد . بطوریکه این شیوه شناسائی، بعنوان یک نقشه راهنما (Road Map) مناسب برای کلیه مدیران پروژه قابل استفاده و بکار گیری میباشد .
در ادامه با بکار گیری این مدل و در طی تحقیق بر روی مطالعه موردی مربوط به پروژه " بکارگیری فناوری RFID در سامانه کارت سوخت کشور " ، برخی از این عوامل شناسائی شده بعنوان نتایج حاصله تاکنون آورده میشوند . این گزارش بخشی از یک تحقیق وسیع مربوط به نگارندگان این مقاله بشمار می آید که در حال حاضر در دانشگاه شیراز تحت حمایت شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران در دست انجام می باشد .