برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پهنه بندی آستانه بحران خشکسالی استان فارس با کاربرد شاخص معیار بارش SPI و GIS word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی آستانه بحران خشکسالی استان فارس با کاربرد شاخص معیار بارش SPI و GIS word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی آستانه بحران خشکسالی استان فارس با کاربرد شاخص معیار بارش SPI و GIS word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی آستانه بحران خشکسالی استان فارس با کاربرد شاخص معیار بارش SPI و GIS word :

مقاله پهنه بندی آستانه بحران خشکسالی استان فارس با کاربرد شاخص معیار بارش SPI و GIS word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در مهندسی منابع آب از صفحه 33 تا 42 منتشر شده است.
نام: پهنه بندی آستانه بحران خشکسالی استان فارس با کاربرد شاخص معیار بارش SPI و GIS
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص SPI
مقاله پهنه بندی
مقاله مدیریت بحران خشکسالی
مقاله آستانه بحران خشکسالی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شاهیان رامین
جناب آقای / سرکار خانم: جامع عبدالکریم
جناب آقای / سرکار خانم: آریان فر رامین
جناب آقای / سرکار خانم: حقیقت مسعود
جناب آقای / سرکار خانم: دهقان حیدر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله با کاربرد شاخص SPI، داده های بارش سالانه 33 ایستگاه سینوپتیک و باران سنجی سطح استان فارس طی سال های دوره آماری 1350 تا 1387 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و نمودار و نقشه های پهنه بندی فراوانی، شدت، دوره تداوم و آستانه بحران بارندگی بهار، پاییز و زمستان استان فارس تهیه گردیدند. نتایج این بررسی نشان می دهد که از نظر شدت خشکسالی سالانه، بیش ترین فراوانی مربوط به خشکسالی های ملایم بوده و در مرحله بعدی خشکسالی های متوسط تا بسیار شدید قرار دارند.
از لحاظ دوره تداوم، دوره تداوم یکساله بیش ترین و دوره تداوم 4 و 5 ساله کم ترین فراوانی را در کل ایستگاهها شامل می شوند. آستانه بحران خشکسالی زمستان در مناطق پر بارش استان بین 267 تا 478 میلیمتر و در نواحی کم بارش 56 تا 162 میلیمتر می باشد.
روی هم رفته، مناطق جنوبی و شرقی و بخش هایی از مناطق مرکزی و غربی بیش تر از دیگر نقاط استان شاهد خشکسالی بوده اند.افزون بر آن، شهرهای پر بارش استان مانند کازرون، نورآباد و سپیدان کم ترین ترسالی شدید و بسیار شدید و بیش ترین خشکسالی حاد را شاهد بوده اند.
به طور کلی، بر اساس شاخص SPI دوازده ماهه، چندین دوره خشکسالی طی سال های زراعی مشخص گردیده اند؛ به گونه ای که فاصله های بین دوره های خشکسالی 2، 4، 5، 6 و 11 ساله مشاهده شده اند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید