برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شبیه سازی عددی جریان تقارن محوری مافوق صوت لزج بر روی دماغه سرپخ با استفاده از روش اختلاف محدود مرتبه چهارم قطری شده word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی عددی جریان تقارن محوری مافوق صوت لزج بر روی دماغه سرپخ با استفاده از روش اختلاف محدود مرتبه چهارم قطری شده word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی عددی جریان تقارن محوری مافوق صوت لزج بر روی دماغه سرپخ با استفاده از روش اختلاف محدود مرتبه چهارم قطری شده word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی عددی جریان تقارن محوری مافوق صوت لزج بر روی دماغه سرپخ با استفاده از روش اختلاف محدود مرتبه چهارم قطری شده word :

مقاله شبیه سازی عددی جریان تقارن محوری مافوق صوت لزج بر روی دماغه سرپخ با استفاده از روش اختلاف محدود مرتبه چهارم قطری شده word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1387 در نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید (فارسی)(نشریه بین المللی علوم مهندسی) از صفحه 49 تا 61 منتشر شده است.
نام: شبیه سازی عددی جریان تقارن محوری مافوق صوت لزج بر روی دماغه سرپخ با استفاده از روش اختلاف محدود مرتبه چهارم قطری شده
این مقاله دارای 13 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله معادلات TLNS
مقاله روش مرتبه چهارم قطری
مقاله جریان مافوق صورت لزج
مقاله برازش شوک

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رشیدی محمدمهدی
جناب آقای / سرکار خانم: مرادی باستانی مجید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله با استفاده از روش تفاضل مرکزی مرتبه چهارم قطری شده و معادلات ناویر- استوکس لایه- نازک (TLNS)، جریان تقارن محوری، دائم و لزج در رژیم مافوق صوت به صورت برازش شوک (Shock-Fitting) حول مخروط سرپخ شبیه سازی شده است. به علت استفاده از عبارت های مرتبه بالای بسط سری تیلور در انفصال عددی مشتقات، این روش نسبت به روش های مرتبه پایین دارای دقت بیشتر و نیز خطاهای عددی (خطای پراکندگی) کمتر می باشد. چگونگی انفصال عددی مشتقات در روی مرزها و نقاط مجاور آن در پایداری این روش نقش بسزایی دارد. با استفاده از این روش در یک شبکه نسبتا درشت، می توان نتایجی بسیار نزدیک به نتایج شبکه ریز روش “بیم- وارمینگ” که دارای دقت مرتبه دوم است، به دست آورد. با ریزشدن شبکه در این روش، دقت بالای آن نسبت به روش “بیم- وارمینگ” محسوس تر خواهد شد.
لازم به ذکر است که سرعت همگرایی این روش نسبت به روش “بیم- وارمینگ” بیشتر می باشد. این روش قابلیت همگرایی تا دقت ماشین (Machine Accuracy) را نیز دارد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید