مقاله استفاده از تکنیک داده کاوی به منظور بررسی ارتباط شاخصه های عیاری خوراک ورودی یک کارخانه تولیدمنیزیا word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از تکنیک داده کاوی به منظور بررسی ارتباط شاخصه های عیاری خوراک ورودی یک کارخانه تولیدمنیزیا word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تکنیک داده کاوی به منظور بررسی ارتباط شاخصه های عیاری خوراک ورودی یک کارخانه تولیدمنیزیا word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از تکنیک داده کاوی به منظور بررسی ارتباط شاخصه های عیاری خوراک ورودی یک کارخانه تولیدمنیزیا word :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: چهارمین کنفرانس داده کاوی
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
محمودرضا صداقتی مختاری – کارشناس ارشد نرم افزار مدرس گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه بی
محمد مسینایی – استادیار گروه مهندسی معدن دانشگاه بیرجند
مهرزاد زمانی پور – کارشناس ارشد کنترل فرایند شرکت ایران منیزیا
چکیده:
داده کاوی ابتدا در حوزه تجارت مطرح شد و سپس کاربرد آن در زمینه های دیگر نیز گسترش یافت. بطوریکه امروزه هیچ حد و مرزی برای کاربرد داده کاوی نمی توان در نظر گرفت. صنایع یکی از زمینه های بسیار مهم و حیاتی برای کاربرد داده کاوی می باشد داده کاوی می تواند با تحلیل داده ها و استخراج دانش درون آنها تاثیر بسیار مهمی در بهبود برنامه ریزی ها و تصمیم گیری های مدیران و کارشناسان در بخشهای مختلف صنایع داشته باشد کیفیت خوراک ورودی کارخانه های تهیه مواد نسوز از نظر عیار و دانه بندی تاثیر قابل ملاحظه ای در کمیت و کیفیت محصول تولیدی که منیزیا MgO نامیده می شود دارد بررسی حاضر برروی مقادیر عیار عناصر مختلف Fe2O3 ، MgO ، CaO ، SiO2 ، Al2O و L.O.I موجود در نمونه های مختلف تهیه شده از خوراک ورودی کارخانه تهیه منیزیا انجام میگیرد. هدف ازاین پژوهش تجزیه و تحلیل داده های موجود با تکنیک داده کاوی بمنظور یافتن ارتباط بین این متغیرها و بررسی امکان پیش بینی برخی از آنها به کمک برخی دیگر می باشد.