مقاله بررسی تاثیر شرایط آب و هوایی برتولید آفلاتوکسین در محصولات کشاورزی و غذایی و راهکارهای کنترل آن word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر شرایط آب و هوایی برتولید آفلاتوکسین در محصولات کشاورزی و غذایی و راهکارهای کنترل آن word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر شرایط آب و هوایی برتولید آفلاتوکسین در محصولات کشاورزی و غذایی و راهکارهای کنترل آن word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر شرایط آب و هوایی برتولید آفلاتوکسین در محصولات کشاورزی و غذایی و راهکارهای کنترل آن word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
رقیه اشرفی – دانشجوی دکترای صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
محمود رضازاده – استادیار گروه صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
لطیفه پوراکبر – استادیار گروه زیست شناسی دانشگاه ارومیه
چکیده:
آفلاتوکسین ها متابولیت های ثانویه قارچی هستند که توسط گونه های آسپرژیلوس در طیف گسترده ای از سوبستراها تولیدمی شوند فعالیت بیولوژیکی قابل ملاحظه و ساختار این ترکیبات مطالعات فشرده برروی بیوسنتز آنها را در چند دهه اخیر موجب شده است به اثبات رسیده که حضور آفلاتوکسین ها در غذاها و مواد غذایی مورد تغذیه دام موجب بیماری و مرگ در انسان و حیوانات می شود آفلاتوکسین ها بعنوان ترکیباتی جهش زا سرطانزا و مضر برای جنین شناخته شده اند شرایط محیطی ماننددما و رطوبت نسبی تاثیر قابل توجهی در میزان تولید این سموم در محصولات دارند دراین مقاله به بررسی تاثیر این عوامل و راهکارهای کنترل و جلوگیری از رشد کپکها و تولید سموم می پردازیم.