برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی و بهینه سازی فرآیند ساخت مشتق آمینی نانوذره فولرن C60 word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و بهینه سازی فرآیند ساخت مشتق آمینی نانوذره فولرن C60 word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و بهینه سازی فرآیند ساخت مشتق آمینی نانوذره فولرن C60 word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و بهینه سازی فرآیند ساخت مشتق آمینی نانوذره فولرن C60 word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: 9

نویسنده(ها):

زهرا طاهری – کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، واحد پژوهش مواد افزودنی به فرآورده ه ای نف
بهرام قنبری – دکتری شیمی معدن واحد پژوهش مواد افزودنی به فرآورده ه ای نفتی-پژوهشکده
علی اصغر خلیلی – کارشناسی ارشد شیمی آلی واحد پژوهش مواد افزودنی به فرآورده ه ای نفتی-پژو
محمد سلیمانی جمارانی – دکتری شیمی آلی واحد پژوهش مواد افزودنی به فرآورده ه ای نفتی-پژوهشکده ش

چکیده:

در این پژوهش سرعت استخراج فولرن از دوده و عوامل موثر بر این استخراج، با روش طیف بینی الکترونی مورد بررسی قرار می گیرند. پس از بررسی عوامل مؤثر براین استخراج، سرعت آن با سرعت واکنش آمین دارشدن فولرن 60Cمقایسه می گردد و به این ترتیب مشخص می شود که امکان انجام همزمان این دو فرآیند وجود دارد. برای این منظور از دستگاه سوکسیله استفاده می شود به طوری که همراه با استخراج فولرن از دوده در بخش بالایی دستگاه، با وارد شدن محلول استخراج شده به بالن انتهایی، واکنش آمین دار شدن نیز انجام می گیرد. این "فرآیند سبز"در مواردی
مانند کاهش زمان فرآیندهای استخراج و سنتز، کاهش حجم حلال مصرفی، حذف مرحله ی خالص سازی محصول، استفاده از ماده ی اولیه ارزان قیمت، کاهش هزینه های عملیاتی و صرفه جویی در مصرف انرژی از مزیت بالایی برخوردار است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید