برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر اللوپاتی پنجه مرغی (Cynodon dactylon) بر جوانه زنی، رشد و عملکرد گندم نان (Triticum aestivum) word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اللوپاتی پنجه مرغی (Cynodon dactylon) بر جوانه زنی، رشد و عملکرد گندم نان (Triticum aestivum) word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اللوپاتی پنجه مرغی (Cynodon dactylon) بر جوانه زنی، رشد و عملکرد گندم نان (Triticum aestivum) word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اللوپاتی پنجه مرغی (Cynodon dactylon) بر جوانه زنی، رشد و عملکرد گندم نان (Triticum aestivum) word :

مقاله تاثیر اللوپاتی پنجه مرغی (Cynodon dactylon) بر جوانه زنی، رشد و عملکرد گندم نان (Triticum aestivum) word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی) از صفحه 31 تا 45 منتشر شده است.
نام: تاثیر اللوپاتی پنجه مرغی (Cynodon dactylon) بر جوانه زنی، رشد و عملکرد گندم نان (Triticum aestivum)
این مقاله دارای 15 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آللوپاتی
مقاله پنجه مرغی
مقاله جوانه زنی
مقاله رشد
مقاله گندم
مقاله عملکرد

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: یارنیا مهرداد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به فراوانی و اهمیت علف هرز پنجه مرغی در مزارع گندم، این بررسی به منظور ارزیابی اثرات آللوپاتی عصاره حاصل از اندام های مختلف در غلظت های متفاوت این علف هرز بر جوانه زنی، رشد و عملکرد گندم به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار در سال 1386 اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل عصاره حاصل از اندام های مختلف پنجه مرغی در پنج سطح تیمار عاری از عصاره علف هرز (شاهد)، عصاره برگ، عصاره ساقه، عصاره ریشه و عصاره کل گیاه، و غلظت های مختلف عصاره حاصل از اندام های علف هرز در چهار سطح عصاره با غلظت 1 به 5، عصاره با غلظت 1 به 10، عصاره با غلظت 1 به 15 و عصاره با غلظت 1 به 20 بودند. تجزیه واریانس داده های حاصل از بررسی آزمایشگاهی در مرحله جوانه زنی نشان دادند که اثر عوامل اصلی و متقابل آزمایش بر تعدادی از صفات مورد بررسی معنی دار بودند. تیمارهای عصاره منجر به کاهش جوانه زنی و مولفه های ان نسبت به شاهد شد. بیشترین اثر کاهشی بر مولفه های جوانه زنی را عصاره ریشه و کل اندام ها داشت. عصاره با غلظت 5 به 1 صفات طول ریشه چه، طول ساقه چه، وزن خشک گیاهچه، درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی را به ترتیب 8138، 7937، 7375، 9733 و 7031 درصد کاهش داد. تجزیه واریانس داده های حاصل از بررسی گلخانه ای نیز اثر معنی دار فاکتورهای اصلی و متقابل را در برخی از صفات مورد بررسی نشان داد. افزایش غلظت عصاره نیز از 20 به 1 تا 5 به 1 کاهش معنی داری را در کلیه صفات باعث شد. میزان کاهش ارتفاع بوته، طول سنبله، تعداد برگ، طول پدانکل، بیوماس، تعداد دانه، وزن هزار دانه و عملکرد دانه نسبت به شرایط شاهد در تیمار با غلظت های 5 به 1 به ترتیب 5388 و 4042، 5280، 6385، 8284، 8863، 7610 و 9584 درصد بود. بر اساس نتایج این تحقیق می توان گفت که علف هرز پنجه مرغی از طریق تولید مواد شیمیایی برخوردار از خاصیت اللوپاتیک می تواند جوانه زنی و رشد و عملکرد گندم را شدیدا تحت تاثیر قرار داده و منجر به کاهش سبز مزرعه و رشد نامطلوب و تولید محصول بسیار اندک گردد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید