برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تولید آنالوگ ماست ازطریق جایگزینی چربی شیربا روغن گیاهی و بررسی ویژگیهای حسی و بافتی آن word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید آنالوگ ماست ازطریق جایگزینی چربی شیربا روغن گیاهی و بررسی ویژگیهای حسی و بافتی آن word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید آنالوگ ماست ازطریق جایگزینی چربی شیربا روغن گیاهی و بررسی ویژگیهای حسی و بافتی آن word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید آنالوگ ماست ازطریق جایگزینی چربی شیربا روغن گیاهی و بررسی ویژگیهای حسی و بافتی آن word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 9
چکیده:
این پژوهش باهدف کاهش مصرف روغنهای با منشا حیوانی انجام شد انالوگ ماست قالبی ازطریق جایگزینی چربی شیرباروغنهای گیاهی کنجد و کانولا جهت غنی سازی فراورده لبنی ماست تولید شدند روغن های گیاهی با انواع مختلف درماست ها فرموله شدند تیمارها شامل انواع انالوگ ماست حاوی 1و2و3درصد روغن کانولا انالوگ ماست حاوی 1و2و3درصد روغن کنجدو ماست کنترل حاوی 1و2و3درصد چربی طبیعی شیربودند درمرحله اول پژوهش بالاترین امتیاز طعم و پذیرش کلی به انالوگهای ماست با 2درصد روغن گیاهی تعلق گرفت P0/05 درمرحله دوم پژوهش نتایج نشان داد که ج ایگزینی روغنهای گیاهی درماست ها برتغییرات PH بی تاثیر بود P0/05 سختی بافت درانالوگهای ماست ازماست شاهد کمتر بود P0/05 سختی بافت درانالوگهای ازماست شاهد کمتر بودP0/05


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید